Noutăți în 2016 – Peste 90.000 de pagini de şah GRATUITE pe STERE.ro!

  Reading time 3 minutes

În anul 2016, România va fi gazda unui eveniment major în lumea șahului feminin, și anume organizarea celei de a 17-a ediții a Campionatului european individual feminin de șah, la Mamaia, în perioada 26.v – 08.vi.2016. Informații suplimentare pe site-ul oficial www.ecuwomen2016.ro.

Câțiva dintre cititorii noștri fideli, dornici să sprijine dezvoltarea site-ului STERE.ro, s-au arătat doritori de a dona diferite sume, pentru achiziționarea de noi și noi materiale pentru postare, dar și ca mulțumire pentru zecile de mii de pagini downloadate gratuit de pe site. Vă informăm că acum puteți trimite sumele intenționate în contul detaliat în secţiunea Sprijiniți STERE.ro. Vă mulțumim!

Am mai depăşit o ştachetă: deja sunt peste 90.000 de pagini GRATUITE de şi despre şah pe STERE.ro!

Pe principiul “stivă”, vă prezentăm la începutul rubricii ultimele noutăți pe scurt, păstrând și precedentele, spre aducere aminte. Şi nu mai numerotăn noutăţile (oricum o evidenţă personală, internă, a actualizărilor).

Vă oferim o nouă serie de cărţi, buletine, alte publicaţii, din patrimoniul şahului românesc:

Am publicat colecţia integrală a Revistei Române de Şah pentru anii 1936 şi 1937, iar alţi ani sunt în finalizare.

Am adăugat noi rubrici din Graiul Nou şi din Rebus, prin efortul colaboratorului nostru Cristian-Florin Dănănău. Îi mulţumim!

Am completat multe numere lipsă din Buletinul Intern al F.R. Şah. Tot ce am găsit în biblioteca personală până în prezent!

Am încărcat deja o serie de volume din colecţia “DDR”-istă, cum o numeam pe vremuri, cu lucrări traduse din limba rusă, având numai autori de marcă – mari maeştri sovietici -, publicate în R.D. Germană… Şi se găseau şi prin librăriile noastre. Asta dacă erai “pe fază” sau prieten cu vânzătorii! Chiar dacă sunt apărute de mult, consider că o bună parte din volume se constituie într-un material de studiu util amatorului de şah. Le puteţi urmări în cadrul “Bibliotecii Digitale” –> “Cărți digitale” –> Publicații internaționale.

După cum am promis, în noua secţiune din “Biblioteca Digitală” –> “Cărți digitale” –> RUS – Magazines, dedicată revistelor de şah ex-sovietice, au fost încărcați alți și alți noi ani, însumând 22 de serii, în marea majoritate complete. Și mai urmează…

Dacă vreodată întâmpinaţi probleme la deschiderea unui fişier.PDF, tastaţi (Refresh). Lectură utilă!

Am depăşit 90.000 de pagini de şi despre şah pe care vi le oferim gratuit pe STERE.ro! Excelsior!!

Oricum, nu uitaţi niciodată “cele 3 principii” care guvernează existenţa site-ului STERE.ro!

Distribuiți acest articol: