Toate materialele prezentate pe site-ul www.arhisah.ro sunt gratuite şi aşa vor fi întotdeauna. Sperăm că aceste materiale vă sunt de folos.

www.arhisah.ro, după 2 ani şi 6 luni de existenţă, are peste 31.000 de vizitatori unici, din 143 de ţări!

www.arhisah.ro este deja o bibliotecă publică a şahului românesc. Este una dintre puţinele, dacă nu chiar prima bibliotecă digitală naţională dedicată în totalitate şahului din întreaga lume!

www.arhisah.ro vă prezintă, în momentul de faţă, peste 100.000 de pagini de şah! Acest număr, care creşte în permanenţă, cuprinde cu precădere materiale din patrimoniul românesc, la adăugăm şi multe pagini din şahul internaţional.

Sumele provenite din donaţii vor fi folosite pentru a putea achiziţiona alte şi alte materiale de postat pe site, pentru a onora o serie de schimburi internaţionale de materiale şahiste în vederea postării, pentru a îmbunatăţi tehnologia de prelucrare a informaţiei etc.

Ne puteţi ajuta, donând o sumă modică prin Paypal. Vă puteţi ajuta, donând o sumă modică prin Paypal!

Şi deoarece câţiva dintre cititorii noştri fideli, dornici să sprijine dezvoltarea site-ului STERE.ro, s-au arătat doritori de a dona diferite sume, pentru achiziţionarea de noi şi noi materiale pentru postare, dar şi ca mulţumire pentru zecile de mii de pagini downloadate gratuit de pe site, nu au cont de Paypal, vă informăm că acum puteţi trimite sumele intenţionate în contul cu Cod IBAN: RO31BRDE445SV57298404450 pentru Marian Stere.

Cu mulţumiri,
Marian Stere
Fondatorul site-ului www.arhisah.ro